SHIELDKIDS EEN INNOVATIEF TOTAALCONCEPT VOOR KINDEREN

Is dit herkenbaar voor je?

Word jij ook wel eens gepest of uitgedaagd, maar je durft niets terug te doen omdat die ander sterker is dan jij? Moet je steeds goed opletten of iemand agressief wordt en daar word je soms onzeker van of wil je wel eens een ander in nood helpen, maar je bent bang dat je dat niet goed genoeg kunt? Baal je hiervan maar vind het niet leuk om geweld te gebruiken? De lieve en coole ShieldFriends weten precies hoe jij je voelt en staan klaar om jou te helpen! 

De ShieldFriends

Elke ShieldFriend kent vreedzame technieken die je helpen in elke situatie! Wil je leren hoe je nooit omvergeduwd kan worden met Gio de Giraf of hoe je iemand veilig op de grond kunt vasthouden met Croco de Krokodil? Of wil je liever leren hoe je altijd los komt met Leo de Leeuw of leer je toch liever van Paulo de Papegaai om situaties eerst op te lossen met praten? Met ShieldKids leer je het allemaal: zelfverdedigingstechnieken gecombineerd met de nieuwste inzichten over positieve psychologie, geweldloze communicatie en gezond leven.

Zo simpel als een, twee, drie

De ShieldFriends leren je dat elke vervelende situatie, discussie of confrontatie drie verschillende fases heeft. De rode fase is de gevarenzone waaruit je zo snel mogelijk wilt wegkomen. De gele fase is al iets beter, maar nog steeds niet helemaal fijn en veilig. In de groene fase heb je volledige controle over de situatie en ben je helemaal veilig. Het doel is dus om zo snel mogelijk in de veilige groene fase te komen! Hoe je dat moet doen? Elke fase kent drie ShieldFriends die jou leren in welke fase je bent en hoe je naar een betere fase kunt komen. Met hun speciale technieken maakt het niet uit in welke situatie je begint! Ze helpen je om altijd...ja écht altijd in maximaal drie stapjes in de veilige groene fase te komen!

GRATIS PROEFLES

Boek nu een gratis proefles en ervaar wat shieldkids voor jou kan betekenen.

Boek proefles
Volg Shield Academy op social media voor exclusieve deals