Over ons

Durf jij gebaande wegen te verlaten in een zoektocht naar nieuwe antwoorden?

Bij Shield Academy durven we alles te bevragen, in twijfel te trekken en ons telkens weer af te vragen of iets beter kan. Wij volgen niet blindelings de curve maar vragen onszelf continu af: waarom doen we wat we doen? Waarom op deze wijze? Waarom volgens deze methodiek?

Onze kinderlijke nieuwsgierigheid: de drang om ons te verwonderen, te onderzoeken, te leren en te innoveren. We worden allemaal met deze giften geboren. Wat gebeurt er toch met ons waardoor we deze capaciteit op latere leeftijd vaak verliezen? Is het nu opeens de tijd om ‘serieus’ te zijn en vast te blijven zitten binnen vastomlijnde kaders?

Bij shield durven wij op onderzoek uit te gaan in de zoektocht naar verbetering. Hierbij zijn wij niet bang om fouten te maken, ernaast te zitten en dingen opnieuw te moeten doen. Wij claimen niet alles te weten, maar blijven altijd nieuwsgierig, altijd op zoek naar die ene stap voorwaarts. Want, zo geloven wij, alleen zo bereiken wij onze volledige potentie.

Ons aanbod is het resultaat van onze zoektocht naar en ontwikkeling van een effectieve en realistische fysieke weerbaarheidsmethodiek. Weerbaarheid, een wereld op zich waarin velen beweren reeds alle antwoorden te hebben. Wij claimen niet alle antwoorden te hebben, maar denken wel op een bijzonder spoor te zitten. En onze voortgang en daaruit resulterende weerbaarheidstechnieken delen wij graag met jou.

Wanneer wij onze vragen, gedachten en unieke innovaties delen, observeren wij steevast drie verschillende reacties. Een groep is direct enthousiast, een andere groep verwerpt het zonder nadere overdenking, en weer een andere groep staat open voor uitdagende vraagstukken en innovatie perspectieven en voelt zich positief geïnspireerd.

Tot welke groep behoor jij?

Jeffrey Bohórquez
Oprichter Shield Academy

Volg Shield Academy op social media voor exclusieve deals